Известување

Со цел превенција на ширење на болеста COVID-19 (корона вирус), препораките на Владата на Република Северна Македонија и задолжителните инструкции на Агенцијата за заштита на личните податоци, ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ:

  • Да не одржувате директни средби со вработените во Агенцијата доколку не е неопходно, а за Вашиот проблем, дилема, прашање да не контактирате на електронската пошта info@privacy.mk или на телефонскиот број 02/3230-635 лок.003 или лок.004;
  • Во случај на потреба од неопходен влез во Агенцијата, ЗАДОЛЖИТЕЛНО да се задржите само на влезот на Агенцијата и откако претходно ќе Ви биде извршена дезинфекција на влезот во Агенцијата.

Однапред Ви се заблагодаруваме за Вашето разбирање.