Меѓународен ден за побезбеден интернет

Во чест на Меѓународниот ден на побезбеден интернет ги објавуваме овие 11 едноставни совети, кои ќе ви помогнат да бидете безбедни на интернет.

Размислете внимателно за вашите активности на интернет со цел вашите лични податоци да бидат безбедни!