Обука за заштита на личните податоци 06.05.2020 година

На 06.05.2020 година (среда) со почеток во 10 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи: „Обука за заштита на личните податоци“, на која ќе бидат опфатени сите аспекти кои се однесуваат на заштитата на личните податоци, односно новиот Закон за штита на личните податоци, како и подзаконските акти кои ќе бидат донесени од страна на Агенцијата.

Вашите барања за обука можете да ги доставите на следните е-маил адреси: milenko.marinkovic@privacy.mk  или на obuki@privacy.mk

Согласно Одлуката за определување на висината на трошоците за вршење обука на заинтересирани контролори и обработувачи, котизацијата за учество на оваа обука изнесува 4000 денари по лице.

Телефон за контакт: 02 3 230 635 лок.018.

Dates: 
Среда, Мај 6, 2020 - 10:00