Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци - Пополнета

На 17.04.2019 година (среда) со почеток во 10.00 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи: „Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци“.

Вашите барања за обука можете да ги доставите на следните е-маил адреси: manuela.stanoevska@privacy.mk или на obuki@privacy.mk

Согласно Одлуката за определување на висината на трошоците за вршење обука на заинтересирани контролори и обработувачи, котизацијата за учество на оваа обука изнесува 3000 денари по лице.

Телефон за контакт: 02 3 230 635 лок.013.

Dates: 
Среда, Април 17, 2019 - 10:00