Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци

На 10.10.2018 година (среда) со почеток во 10 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи: „Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци“.

Вашите барања за обука можете да ги доставите на следните е-маил адреси: manuela.stanoevska@privacy.mk или на obuki@privacy.mk

Согласно Одлуката за определување на висината на трошоците за вршење обука на заинтересирани контролори и обработувачи, котизацијата за учество на оваа обука изнесува 3000 денари по лице.

Телефон за контакт: 02 3 230 635 лок.013

Среда, Октомври 10, 2018 - 10:30