Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци

На 22.12.2017 година (петок) со почеток во 10.00 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи: „Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци“.

Вашите барања за обука можете да ги доставите на следните е-маил адреси: manuela.stanoevska@privacy.mk или на obuki@privacy.mk

Телефон за контакт: 02 3 230 635

 
Петок, Декември 22, 2017 - 10:00