Конференции

Европска конференција за заштита на личните податоци - Повеќе
Конференцијата на органите за заштита на личните податоци од централна и источна Европа (CEEDPA) - Повеќе
Меѓународна конференција на поверениците за заштита на личните податоци и приватноста - Повеќе
Асоцијација на органи за заштита на личните податоци од француското говорно подрачје - Повеќе