Обука - CSCU – Certified Secure Computer User

На 18, 19, 21 и 22 мај 2015 година со почеток во 13.00 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи обука за Безбедност на компјутерски корисници (CSCU – Certified Secure Computer User).

Dates: 
Четврток, Мај 21, 2015 - 13:00 до Петок, Мај 22, 2015 - 17:00