Обука - CSCU – Certified Secure Computer User

На 22, 23, 25 и 26 јуни 2015 година со почеток во 13.00 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи обука за Безбедност на компјутерски корисници (CSCU – Certified Secure Computer User).

Dates: 
Понеделник, Јуни 22, 2015 - 13:00 до Вторник, Јуни 23, 2015 - 17:00