Работилница за усогласување со барањата од Договорот за FATCA од аспект на заштита на личните податоци - 21.01.2015 година

На 21.01.2015 година (среда) во просториите на Агенцијата за електронски комуникации (сала за обуки) ќе се одржи Работилница за усогласување со барањата од Договорот за  FATCA од аспект на заштита на личните податоци.

Оваа работилница е организирана од страна на Дирекцијата за заштита на личните податоци, во соработка со Семос компјутерски образовен центар ДОО.

Dates: 
Среда, Јануари 21, 2015 - 11:30