Обука студентски домови

На 04.03.2015 година (среда) со почеток во 10.00 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи: „Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци“, наменета за претставници на студентските домови во Република Македонија.

Dates: 
Среда, Март 4, 2015 - 10:00 до 16:00