Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци

На 18.03.2015 година (среда) со почеток во 10.00 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи: „Обука за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци“.

Вашите барања за обука можете да ги доставите на obuki@privacy.mk.

Dates: 
Среда, Март 18, 2015 - 10:00 до 16:00